Springer | Cockerspaniel | Labrador
Det är ju inte så många timmar som skiljer den sistfödda i Exas kull från den förstfödda i Zitas. Det är ju dessutom rätt så stor släktskap mellan kullarna i det att Zitas bror “Harry” ( C S Killbeggan) är pappa till Exas valpar. Ändå är det rätt så stor skillnad mellan kullarna.
Zitas småttingar är mindre och aningen “ettrigare” – just nu i alla fall. Kanske beror det på att de hade en lite jobbig vecka i starten, vem vet?
 
De små möter upp vid kompostgallret och viftar ivrigt på svansarna – Huvudena läggs nästan bakåt i försök att få ögonkontakt – redan! Underbart att se och uppleva. Den aningen tidiga flytten ut i husets mitt tog de med ro och mamma Zita njuter av att ha överblick över hela huset. 
 
Smakportionerna av mat övergick kvickt till hela måltider som uppskattas rejält. Apporteringsegenskaperna har redan börjar praktiseras genom att de bär runt på strumpor och annat kul som mamma Z bär in till dem.
 
Liksom för Exas valpkull så börjar nu de nya familjerna komma på besök. Det ska bli kul att se era första möte med de små och att lära känna er.
VÄLKOMNA!