Springer | Cockerspaniel | Labrador
Så blev det riktigt tomt till slut. Bara mina egna småttingar kvar. Efter en vår med mycket kravallstaket och tidningspapper är det märkligt att inte längre lyfta knäna till hakan när man ska ta sig fram genom huset eller börja dagen med 2 timmars sanering.
Det är mycket jobb med att ha valpar, mycket städning, mycket oro men också fantastiskt mysigt och känslosamt.
Det blir också väldigt känslosamt med alla avsked och Mollys valpar var verkligen inget undantag.
Först ut var lilla C S Charity, som nu bor på Öland och kallas Maya.
Sedan reste gossen C S Faith till Göteborg och blev Max.
Sist ut var C S Miracle, som precis som i starten var sist ut. Hon flyttade också längst bort, till Stockholm, där hon numera lystrar till Birdie.
Kvar är lilla Hope, som jag såklart ska leva upp till sitt namn, för det känns passande. Hon har nu Gnista att tampas med, något hon gör med total inlevelse.
Jag vill passa på att önska alla valpköpare LYCKA TILL med era juveler och samtidigt också rikta ett STORT TACK till pappa Kjell, som under hela våren stöttat upp och hjälp till med allt från valpfödsel till sopor.
Likaså vill jag också tacka alla gamla som nya valpköpare som samlat på och bidragit med tidningar till alla valphagar. Utan er hade denna vår inte avlöpt lika smidigt! Å så sist men inte minst Fia, min fantastiska webmaster som uppdaterar mitt i nätterna och kommer med fina återkopplingar!