Springer | Cockerspaniel | Labrador
De små (eller ja så små har de ju egentligen aldrig varit) liven har kommit lite på undantag på hemsidan, men nu ska det bli ändring på detta. 4 veckor har passerat sedan den något märkliga och nervpressande ankomsten.
Om detta har de små aldrig tagit någon notis, utan lever livets glada dagar, numera utanför valprummet i husets hjärta -köket.
 
Den sista valpen att födas, C S Miracle, fortsätter att förvåna. På dag 17 klättrade hon över valplådan och på dag 18 hade hon kravlat sig ut ur själva valprummet! I köket har de alla fyra kommit till ro (?) – om man nu kan säga det om en spaniel. Det är dock fortfarande mycket skalman-tillvaro, dvs äta och sova med lite lek däremellan.
 
De är mycket benägna på att bära runt på leksaker och har även börjat leka med varandra. De är nyfikna på livet utanför sin egen valphage och särskilt mycket uppmärksamhet får förstås lille Flash jr när han står och kollar in de ännu mindre fläckiga.
 
Första avmaskningen är gjord, klorna klippta, tänderna uppkomna och första smakportionerna av nötfärs är serverade och snabbt uppätna. Molly är en toppenmamma, cool men uppmärksam och omsorgsfull och full av mat.
 
Namnen? Jodå, de kom till mig där på golvet på djursjukhuset mitt i natten när jag inte visste hur det skulle bli med nr 4. Så TRO, HOPP och KÄRLEK kändes naturligt som tema.  Å morgonen efter så kom ett levande MIRAKEL.
 
COUNTRY SPORTS TRUST
COUNTRY SPORTS HOPE
COUNTRY SPORTS CHARITY
COUNTRY SPORTS MIRACLE
 
Tiken C S  Hope stannar hos mig. Övriga valpar är tingade för alla er som undrar.