Springer | Cockerspaniel | Labrador
 
Den 1 april 2019 föddes Flammas första kull med Play – 9 valpar blev det och varenda en av dem är jag otroligt nöjd med. De har verkligen visat fina anlag med lättlärdhet, mycket god markeringsförmåga och apporteringslust, vattenpassion och fin följsamhet trots sin unga ålder.
 
Flamma har tidigare haft två kullar med min egen hane Snus (2016 och 2018) och båda kullarna är fantastiskt duktiga och har fina hälsostatus.
 
Play – Glenbriar Play of Perdix Gundogs – är en mycket stabil och cool hanhund. Lagom stor med fint huvud och plats för en stor hjärna!
Min egen hane Vild är e. Play och honom är jag mycket mycket förtjust i. Han liknar sin pappa till utseende och med både honom och Gnista (från Flamma och Plays kull 2019) så ser jag många gemensamma egenskaper som måste komma från pappa P.
 
Både Flamma och Play är sunda och friska hundar som används mycket på jakt. Flamma är alltid med mig på roughshooting och har utvecklat en makalös förmåga att följa upp s k runners. De har båda en härlig vattenpassion och Play arbetar mycket från kanot i Roslagens alla kalla vatten.
 
Play är använd en hel del i avel med mycket goda hälsoresultat och i Norge är han en populär hane för sitt stabila och fina temperament.
 
Både Flamma och Play har HD, ED och öga UA.
 
Flamma kommer troligtvis i löp februari/mars.
      GBFTCH Dippenlodge Raven of Riversway
   GBFTCH IRFTCH Waysgreen Apollo    
      Waterford Faustina  
          
 Glenbriar Play of Perdix Gundogs      
      Kelland Ross  
   Blackthorn Coxa of Glenbriar    
      INT FTCH Gianna of Carinthia 
Valp         
      SJCH NordJCH FinJCH Tasco Brimstone 
   MPM12 DKFTCH DKTM Jobeshill Olof    
      Collaroybanks Willow  
          
 Country Sports Flame       
      Balloo Blackthorn of Perdix Gundogs 
          
   MPM08 SFTCH SWTM Perdix Gundogs Proud Mary   
          
      Tasco Thrift of Perdix Gundogs