Springer | Cockerspaniel | Labrador
Planerade kullar 2020
Springer spaniel
Parning januari mellan
* FTW C S Divine & FTW Emerald Hero af Havredal samt
* FTAW Country Sports Flawless & FTAW Curlewsky Crusader af Guns Choice
Parning februari
* C S MacDuff & C S Porthos
Cocker spaniel
Parning februari mellan Funny & SFTCH Briarwisp Bomber af Guns Choice
Labrador
Parning februari C S Flame & Glenbriar Play of Perdix Gundogs
Senaste nytt
Varje år håller jag kennelläger över en helg för mina uppfödningar (och en del “bonusbarn”), på våren är det labbarna och på hösten spaniels.
I år hade jag bjudit in gästtränare Jesper Brahe från kennel Guns Choice i Danmark. Jesper har den dubbla cockermästerskapsvinnaren SFTCH Briarwisp Bomber, som är pappa till Funnys kull i år samt Helmsway Honourable Lad, som jag parade Diva med 2018.
 
Lördagen var vikt åt de allra yngsta hundarna födda i år samt 2018. Vi hade en helt fantastisk sensommardag i marker tillhörande Häckeberga gods. Vyn var inte helt olik de brittiska – passande nog!
 
Jesper delade med sig på ett humoristiskt och generöst sätt och jag hoppas och tror att alla fick något med sig hem att “grunna över”.
 
Sent på lördagseftermiddagen fick de hundar som skulle vara med på söndagens träningsjakt, en genomkörare med lite extra tips vad de skulle tänka på i skarpt läge.
 
Efter en lång dag i fält var det så dags för en gemensam middag. Så underbart med ett till bredden och längden fullt kök med goa vänner!
 
Söndagens otroligt varma träningsjakt för hundar födda 2017 eller tidigare blev som vanligt otroligt uppskattad och jag är makalöst stolt över vad ni åstadkommit med era hundar.