Springer | Cockerspaniel | Labrador
För 9 veckor sedan så satt jag med Funny i min famn och väntade in så otroligt efterlängtade valpar. Magen var stor – väldigt stor – och ultraljud hade bekräftat att där fanns ett par stycken valpar. När det sedan bara blev en så kändes det såklart som en besvikelse, men VILKEN EN alltså. 
Lille Flash Junior har lämnat så stora spår efter sig och ett sådan tomrum efter att han nu lämnat gården tillsammans med sin nya familj.
 
Cockrar är alltid speciella, men att växa upp som ensamvalp har onekligen gett honom vissa extra fördelar. Alla mammatikar samt stormormor Tina har tagit sig an Junior, eller Todd som han numera kallas, på ett makalöst fint sätt. Flera gånger har jag blivit alldeles rörd när jag ser hur han kurat ihop sig hos Flamma eller Molly, som putsat och donat med honom som om han vore deras egen. Allt under överinseende av mamma Funny (som för egen del tagit sig an labradorvalparna som är kvar på gården!)
 
Trots att han inte haft syskon i sin valplåda har han snabbt förstått hur man talar hundspråket med hjälp av Exa & Zitas valpar och sista helgen tillsammans med labradorvalparna Gnista och Sprak. 
 
En alldeles bedårande valp som för alltid satt sina spår i mångas hjärta. 
Förvalta honom väl Sophie – han är verkligen speciell! Lycka till hela familjen Slettengren!
 
Sophie & Finn med C S Flash

Sophie & Finn med C S Flash