Springer | Cockerspaniel | Labrador
Nu och nu förresten – de senaste 8 veckorna har varit relativt fullspäckade. 
I köket så huserar nu lille Flash junior och lever loppan med mamma Funny, som är just så “funny” som en valp kan önska av en vuxen hund. Hon leker så fint med honom och visar honom verkligen allt hon kan och vet. Extra-mormor Tina står för den mer fostrande delen med alla “så där göra man INTE”- kommentarerna. Flash jr respekterar detta fint och visar tydligt hundspråk tillbaka.
 
Exa har två valpar kvar som ska flytta till helgen och dessa har flyttat ihop med två av Zitas valpar som också ska flytta kommande vecka. Min tanke var ju att Flash skulle kunna leka lite med dessa, men…..de var lite för stora och tuffa i sina lekar för hans smak, så vi väntar in labbetöserna.
 
Flash jr blir 7 veckor idag, men ska stanna kvar lite extra på kenneln, så det finns gott om tid för honom att få leka valplekar också. 
 
Mollys 4 småttingar är ju inte precis så små med tanke på att hon har 10 spenar och MYCKET gott om mjölk. De har börjat balansera på stappliga knubbiga ben och de ser så roliga ut när de får bråttom fram till mjölkbaren. Ögonen är smått öppnade och i veckan som kommer kan vi säga hej till varandra på riktigt.
 
Mera bilder kommer senare i veckan.  Kvällarna är just nu uppbokade för alla labbevalparna vars nya familjer kommer på besök. Å så ska Flash Jr avmaskas liksom Mollyvalparna och samtligas klor ska klippas…så… det är mycké nu…