AVSLUTNING – igen

Under 2015- 2016 hade jag tre valpkullar. I oktober 2015 födde Game 5 valpar med DKFTCH Windarra Josh. Fem månader senare i slutet av mars 2016 kom Mollys första kull med SFTCH DKFTCH Flushmore Pepper och i början av juni samma år Flammas första kull med Snus.
 
När man köper valp från Country Sports kennel ingår träning (var tredje vecka) under 1 1/2 år – allt för att stötta och hjälpa valpköpare så mycket som möjligt på vägen från valp till grundtränad jakthund.
 
Det har således varit ett intensivt träningsår under 2016 och 2017, men nu har Games valpar, som ju tidigare visats, haft sin avslutning och under förra helgen träffades åtta av elva Flamma – Snusvalpar för en bitande kall avslutning.
Jag är grymt stolt och imponerad av vad ni åstadkommit med era hundar! För flera av er är det första hunden någonsin och det ni gjort är suveränt bra!
 
Jag är också mycket nöjd med hur Flamma och Snus valpar utvecklats och jag ser att de verkligen fått det bästa från både mamma och pappa. Att de dessutom är fina att titta på gör ju inte saken sämre. Jag är otroligt nyfiken på att se om kommande kull kommer att likna sina storasyskon – det får de gärna göra!
 
STORT TACK för finfina presenter och ännu STÖRRE LYCKA TILL i framtiden!