Country Sports kennelläger för labradorerna 

I dagarna två gästades vi av fantastiska superkreativa och megapedagogiska Åsa Norrby från kennel Perdix Gundogs. Åsa, som är min uppfödare till Mary (och numera även Vild) har gästat kenneln tidigare och i år var det avkommorna till Snus o Flamma samt även från Håkans avkommor mellan MPM 14 Country Sports Black Pearl (Micro) och MPM 12 DKFTCH DKTM Jobeshill Olof som deltog i unghundsgänget. Ytterligare avkommor till Snus från andra kennlar var också med. 
Eftermiddagarna var vikta åt de något äldre hundarna från Marys sista kull 2013 – även den med MPM 12 DKFTCH DKTM Jobeshill Olof. Några hade förhinder att delta så därför bjöds några spanielhundar in för lite extra polering. SÅ kul att se hur väl de stod sig i konkurrensen med de långbenta.
 
Efter en fullspäckad lördag var det superkul att få avrunda dagen tillsammans med god mat och dryck. 
TACK till alla er som kom från Sveriges alla hörn och STORT TACK till Åsa för allt du bidrog med under två intensiva dagar. STORT TACK till markvärden Anders Nygård och det allra största TACKET går till mamma o pappa Ingvarsson för att ni ännu en gång fixade och donade med allt på hemmaplan. 
 
Flera bilder kommer!