Springer | cockerspaniel | labrador
Menu 
Planerade kullar
Våren 2019
  • Funny kommer att paras med SFTCH Briarwisp Bomber af Guns Choice aka Flash
  • Molly kommer att paras med DKFTCH Windarra Josh
  • FTW  C S Tullamore Dew är nu parad med DKFTCH Hagghouse Racer af Flushmore
  • C S Extraordinary är nu parad med C S Killbeggan
  • Flamma kommer att paras med Glenbriar Play of Perdix Gundogs
Hösten 2019
  • Diva kommer att paras med FTW Emerald Hero af Havredal
Arkiv
För 6 år sedan fick Nelli sin första – och enda kull med Boy. Kvar på gården skulle Tistel (Thistle) och Nässlan bo. Så blev det inte. På grund av att jag blev svårt sjuk och fick tillbringa ett antal veckor på sjukhus så såldes “Nässlan” och blev Molly.
 
Ödet ville dock annorlunda och 1 1/2 år senare kom Molly tillbaka. Å vilken tur det var – jag fick en Boy fast i feminint format. Samma frimodiga, lite buffliga och självklara sätt som sin pappa, samma tryck och power i sitt sök och superstarka mentalitet.
Två fina valpkullar har det blivit efter Molly och förhoppningsvis kommer hon snart i löp för ännu en. Från första kullen har C S Grouse placerat sig på öppenklassprov och flera av avkommorna är på väg mot start! 
 
GRATTIS till syskonen i Nettlefields-kullen.