Springer | Cockerspaniel | Labrador
Planerade kullar 2020
Springer spaniel
Parning januari mellan
* FTW C S Divine & FTW Emerald Hero af Havredal samt
* FTAW Country Sports Flawless & FTAW Curlewsky Crusader af Guns Choice
Parning februari
* C S MacDuff & C S Porthos
Cocker spaniel
Parning februari mellan Funny & SFTCH Briarwisp Bomber af Guns Choice
Labrador
Parning februari C S Flame & Glenbriar Play of Perdix Gundogs
Senaste nytt
Traditionsenligt så arrangerades en helg för kennelns labbar i juli månad, men denna gång i nordvästra Skånes hörn. På finfina marker tillhörande fam. Kristoffersen/Anlén så bjöd Åsa Norrby från kennel Perdix Gundogs åter igen på så mycket tips och råd, så jag tror att alla var mer än nöjda på söndagkvällen när vi bröt upp.
Att få tillbringa flera timmar tillsammans både med och utan hundar är ett härligt sätt att lära känna varandra ännu mer och se hur nya träningskompisar hittar varandra och hur familjen Country Sports växer och utvecklas med bebisar och tonåringar och kärlekspar, både två- och fyrbenta!
STORT TACK till fam. Ingemarsson och Bjärefågel för fantastiska måltider och för möjligheten till mysig övernattningsstuga för alla som ville.
STORT TACK till Mads och Karin, kennel Go Great Gun, för möjligheterna att avhålla helgen på era marker och lån av trädgård och toalett och kaffekokare.
JÄTTETACK till Nicole Knight som fotograferade, även om mitt namn står som copyright….
MEN absolut STÖRSTA TACKET till Åsa, som med en aldrig sinande energi kommer med nya övningar, går igenom varenda hund och ser varenda ekipage och detalj som behöver förändras för att få en bättre helhet.
Jag är också otroligt stolt och tacksam över hur ni mina fina valpköpare har utvecklat era Snus & Flammaungar från 2016 och 2018. TACK till er med från norr till söder, från öster och väster! Fler bilder kommer.