Springer | Cockerspaniel | Labrador
Planerade kullar 2020
  • Funny och Flash valpar är födda!
  • Exa och Eddies valpar är födda!
  • Doris är parad med Flash.
  • C S Flame är parad med Glenbriar Play of Perdix Gundogs
  • FTW C S Divine  är parad med FTW Emerald Hero af Havredal.
  • FTW C S First Lady förväntas paras med FTW Curlewsky Crusader af Guns Choice
Senaste nytt
Finaste Game – vilka upplevelser jag haft med henne.
Dagen innan nyårsafton gick vi på en alldeles fantastisk roughshooting, som enda hundförare – å som jag njöt av hundarnas arbete och särskilt mina gamla damer.
Games släpp vet jag att jag tänkte att detta måste jag behålla inom mig för det kan vara vår sista jakt tillsammans.
11 år är en hög ålder för en spaniel som jagat mycket, väldigt mycket i sina dagar. 
Hon är lite märkt av artros i tålederna och nedsatt hörsel, men det har inte stoppat henne från att jaga. Under hösten har vi varit på jaktuppdrag runt om i Skåne och Danmark och jag har njutit av varenda stund med Game. Inte en tass fel – full kontakt och stadga och stensäker på apporteringar. 
 
Under året som gått har hennes avkommor visat framtassarna på jaktprov och om några veckor så exporteras hennes barnbarn till Tyskland och USA (om nu världsläget tillåter) från dottern C S  Cardhu’s kull i Danmark. Häftigt!
 
GRATTIS till alla syskonen Happy, Tixa och Skalman!
Å än en gång STORT och innerligt TACK till Tommy & Pia för att jag fick låna mamma Strimma de där långa månaderna 2009!
Game 11 år

Game 11 år