Diva + Pepper 2017

Country Sports Divine (Diva) är parad med SFTCH DKFTCH samt mästerskapsvinnare 2016 Flushmore Pepper.
BILDER DIva & Pepper

Om allt går som jag hoppas så föds det ett gäng svart & vita och brun & vita valpar v. 14.
Stamtavlan talar för sig själv – det bästa av det bästa på alla håll och kanter!

Pepper är en hane som jag har följt ända sedan han var unghund. Jag har också dömt honom på jaktprov flertal gånger och gillar verkligen allt med honom. Jag har ju använt honom på både Pärla (C S Arrietta) och Molly (Nettlefields Heather) och är verkligen supernöjd med hur de valparna utvecklats sig. Pepper passar helt klart min tiklinje!

Pepper är hälsoundersökt med HD A, ED O samt ögonlyst UA.

Diva är en liten tik på 14 1/2 kg med massor av energi. Hon är nog den smartaste spaniel jag någonsin haft. Intensiv, snabb och absolut orädd för björnbär och taggbuskar. Vann sitt första jaktprov och blev skyttarnas valp och fick makalöst omdöme av den brittiska domaren.
Under augusti och september 2016 var vi över i England och tränade och jagade. Var vi än kom väckte hon uppmärksamhet och blev kallad ”superspaniel”.
Dessvärre skadade hon sig illa under vår allra sista jaktdag och har haft en lång rehab efter flera knäoperationer.

Diva kommer från en mycket stark tiklinje med mamma Pärla som är SFTCH och mästerskapsvinnare 2012, mormor Abbey, även hon SFTCH och mästerskapsplacerad x flera både i Sverige och Danmark, och mormorsmor Lina SFTCH och mästerskapsplacerad x flera både i Sverige och Danmark samt mormorsmor från Sten Christofferssons fantastiska jaktfilm SJCH Sportsmans Miss Peggy.

Diva är HD-rtg med B.