KURSAVSLUTNING – KURSSTART

Januari månad rivstartade med grundkursavslutning för Game & Josh fyra Skånebaserade valpar. De har verkligen mognat och vuxit till sig fint. Paddy och syrran Zita har tyvärr tvingats amputera sina svansar, men har läkt ihop bra och kan äntligen komma igång igen efter en stunds konvalescens.

Unghundarnas styrka är deras apporteringslust och dirigerbarhet. De är supersnabba ut och supersnabba in – ibland snabbare än vad som är bra för dem. Diverse kullerbyttor och konster av olika slag brukar förgylla våra träningar. Nu är det dags för mer jaktträning och dirigering.

Molly & Peppers valpar har startat upp sin grundkurs. Töserna är precis 9 månader nu och på tröskeln till könsmognad. De är otroligt arbetsvilliga och fulla av lust. Här gäller det för mattar och hussar att hänga med!

Era VIP-sidor är nu uppdaterade.

Flamma & Snus små (!!??) godingar är 7 månader och så härliga att jag knappt kan fatta att jag sålt dem! Vilka pärlor – vilken kapacitet! Nu är det verkligen upp till de nya mattarna och hussarna att polera juvelerna – för caraten finns där!

Era VIP-sidor är också uppdaterade.