SLUTSPURT & UTVÄRDERING

Jaktsäsongen är i full gång ett tag till men för en del av kurserna börjar det närma sig avslutning. Pärla och Peppers valpar från 2015 har avslutning på sina 1 1/2 år som ingår i valpköp hos mig. De valparna har verkligen levt upp till mina förväntningar – och mer därtill. Ska bli spännande att se vad deras första jaktsäsong 2017 ger.

Game & Josh valpar, som blivit 1 år avslutar sin grundkurs strax efter jul och i februari börjar vi jaktträningen. De är också frukten av en kull, som jag hade stora förhoppningar på, inte minst efter att deras pappa DKFTCH Windarra Josh af Blackmoor, som grädde på moset vann det danska mästerskapet och blev Danmarks mest vinstrika hanhund strax efter att de fötts. 

Molly & Peppers valpar är snart 8 månader och avslutar sin valpkurs strax innan jul. Vilka små krutpaket! Å vilka sök! Nu har de ju också att brås på och förväntningarna blev inte mindre i takt med att pappa DKFTCH SFTCH Flushmore Pepper vann det danska mästerskapet i helgen och blev Danmarks mest vinstrika hanhund.

Flamma & Snus valpar är verkligen en stor förälskelse för mig! 11 stycken guldklimpar på snart 6 månader. Vi är mitt uppe i valpkursen och de är så spontanta och läraktiga i allt. I helgen som gick fick de bekanta sig med sitt första vilt – en and o en fasan och nyfikenheten och spontaniteten var perfekt!

Alla mina kullar får egna s k VIP-sidor, som uppdateras med information efter varje träff. Dessa är endast för mina valpköpare, så jag delar tyvärr inte ut några lösenord. Till mina valpköpare -era sidor är nu uppdaterade med senaste nytt.