TACK FÖR ALLT…..

I 13 år har du funnit s vid min sida. 13 år och lite till….
Du har till fullo levt upp till epitetet hunden – människans bästa vän!

Vi har upplevt så mycket ihop sedan den där vackra morgonen i maj då jag tog emot dig i trädgården, då mamma Lina bestämde sig för att föda just där och då. Insvept i min t-shirt gick jag in till valplådan med dig i min famn, men hade dig i mitt hjärta redan.

Å där kommer du för all tid att vara – älskade lilla Abbey. Du har gett mig så otroligt mycket under alla dessa år – makalöst fantastiska jaktupplevelser i Sverige, i England och i Skottland. Med dig har jag jagat rapphöns med kungligheter och kaniner framför TV-kameror, kaniner påi andlöst vackra ljunghedar i Skottland och fasaner och rapphöns i spanielparadiset England.

Med dig har jag upplevt så mycket, älskade lilla Abbey.

Tre fantastiskt fina valpkullar gav du mig, två med din och allas favorit ”pappa Boy”. Den ena har blivit en av de mest framgångsrika kullarna jag känner till i Sverige. Genom dessa kullar gav du mig så många nya fina vänner – tänk vad en hund kan ge.

11 jaktsäsonger har vi haft tillsammans och du har alltid gett allt. Din sista jakt var, precis som din första, en kaninjakt, och vi njöt nog lika mycket båda två. Många jaktprov i både Sverige och Danmark har resulterat i en mängd finfina diplom och ett SFTCH –alltid med i toppen.

Liksom din favoritpartner Boy började du tidigt följa med mig till jobbet som min assistent och åtskilliga är de förtvivlade och ledsna anhöriga som du har tröstat genom din lugna och hängivna närhet. Ingen kan komma släpandes med en handduk som du till någon som behöver torka sina tårar. Du har varit med oroliga och rädda patienter in i det sista och legat på deras bröst och slickat deras tårar samtidigt som du med din närvaro lugnat deras – och många andras ångest.

Jag har så otroligt många fina minnesbilder av allt du gjort för mig och för andra och för dem är jag dig oändligt tacksam.

Ingenting kan vara för evigt och jag visste att din tid tillsammans med mig skulle närma sig sitt slut. Jag grät inombords när jag började tänka på vem som skulle bära hem morgontidningen tillsammans med mig varje morgon och vem som skulle snatta Marys pinnar på kvällspromenaden. Ingen kan ju någonsin ersätta dig!

Din nätta vackra skepnad har somnat in och du fick ta dina sista andetag i min famn. Aldrig ska jag sluta älska dig – du var det finaste jag någonsin kunde få.

TACK FÖR ALLT