Snuskullen 8 – 9 veckor

Så kom vi då i hamn! 

Sista veckan med gänget förflöt med samma intensitet och entusiasm som de senaste veckorna. Flamma har varit tydlig med att baren är STÄNGD, men efter detta bjudit upp till lek. Valparna ser aningen förvånade ut, men gillar sedan läget skarp.

Att ha 11 valpar är verkligen att ha många valpar. Det har varit intensiva och späckade veckor med mycket tidiga morgnar, då vi njutit av soluppgången och sena kvällar med massa lek och upptåg. Det har varit mycket städning, kloklippning och bajsplockning. Det har varit massor av tidningar och kompostgaller. Det har varit massor av känslor.

Jag känner mig alltid väldigt ödmjuk inför valparnas flytt hemifrån – lättnad och tacksamhet över att allt gått bra under alla veckor samt en viss sorgsenhet över att skiljas ifrån de små charmtrollen – såklart. Störst av allt är nog ändå tacksamheten över att ha en tik som har klarat en mastodontuppgift samt mina andra mammatikar som hängivet ställer upp för flocken å så klart – över att det finns ytterligare superfina familjer som nu är med i Country Sports-familjen.