Apportera för livet

Apportera för livet, mot cancer

Under våren har jag, tillsammans med ett par andra entusiaster, planerat och förberett årets upplaga av välgörenhetstävlingen Working Test Apportera för Livet – mot cancer.

Denna insamling startade på Facebook 2014 och sommaren 2015 arrangerades det första WT i Göteborg.

Till helgen den 2-3 juli arrangeras den andra upplagan på Bosjökloster Slott mitt i Skåne, vid Ringsjöns vackra strand strax utanför Höör.

Country Sports kennel är givetvis med och sponsrar samt är stolt över det lag som valt att ställa upp i lördagens lagtävling under namnet Mary’s Pride; det är 4 avkommor från Marys kull med Brimson (Spark, Fire, Torch och Glow), födda 2013. I den individuella tävlingen, som går av stapeln på söndagen kommer Marys dotter Blaze från Danmark, också hon från kullen med Brimson samt MPM 14 C S Black Pearl (från kullen 2009 med Beechbrock Rocket) till start.

Jag skulle vilja uppmana alla med intresse för retriever – eller jakt med hund över huvud taget – att komma till Bosjökloster denna helg. MASSOR med möjligheter för ALLA att VINNA fantastiska priser på lotteri eller apporteringstävling på tid. Alla hundar kan vara med i den tävlingen och man kan starta hur många gånger som helt.

En lott kan ge fantastiska jaktupplevelser! Två lotter kan ge ännu fler!

Varenda krona vi får in kommer att gå till cancerforskningen – så kom och gör skillnad – det kan du tjäna på i längden!